Bedrijven groeien en krimpen, daarnaast ontwikkelt het bedrijventerrein waarop bedrijven staan. Daarom zijn verhuizingen op zijn tijd nodig. BedrijfVerhuizen.nl helpt u graag om de verhuizing van uw kantoor of bedrijf in Utrecht in orde te maken! Bij de uitvoering van een verhuizing hechten we veel waarde aan de kwaliteit van de verhuizing, maar ook aan de kosten van de verhuizing. We voeren dan ook veel goedkope bedrijfsverhuizingen uit in Utrecht, de directe omgeving van Utrecht, maar ook van en naar andere steden in Nederland, België en Luxemburg.

Goedkope bedrijfsverhuizingen

Bedrijf Verhuizen werkt met teams die bestaan uit ervaren verhuizers in combinatie met enthousiaste jongelingen. Grote voordeel hiervan is dat de kosten van de verhuizing relatief laag blijven. Ook werken we volgens een duidelijk stappenplan waardoor we de tijd en middelen efficiënt in kunnen zetten en daarmee de kosten beperken. Vaak kunnen we in vergelijking met andere zakelijke verhuisbedrijven de helft goedkoper verhuizingen uitvoeren. Bent u benieuwd of dit voor de verhuizing van uw bedrijf ook geldt? Maak dan vrijblijvend contact van het gemakkelijke aanvraagformulier. Binnen dit aanvraagformulier kunt u de belangrijkste facetten van de verhuizing omschrijven zodat er direct een prijsindictie gemaakt kan worden. Factoren die hierin onder andere worden meegenomen zijn:

  • De afstand tussen de oude en nieuwe locatie;
  • De hoeveelheid meubels die verhuisd moeten worden;
  • Het moment van verhuizen.

Bedrijfsverhuizing vlot in orde

Bij een bedrijfsverhuizing is het nog belangrijker om volgens een concrete planning te werken dan bij particuliere verhuizingen. U wilt de consumenten of zakelijke klanten immers zo snel mogelijk weer kunnen bedienen en ook wilt u uw medewerkers niet te lang in de rompslomp van de verhuizing laten zitten. Dit gaat ten koste van de productiviteit en dan wordt de verhuizing erg snel duurder. Daarom werken we bij BedrijfVerhuizen.nl altijd volgens een strakke planning waar u op kunt bouwen. Deze planning stellen we in overleg samen zodat u weet welke onderdelen van het bedrijf als eerste verhuisd worden. Mocht u voorkeur hebben om de volgorde van de verhuizingen om te draaien, dan is dit uiteraard mogelijk.

Verhuizingen door heel Europa

Als u met uw bedrijf gaat verhuizen dan zult u waarschijnlijk in hetzelfde land een nieuwe vestiging openen, maar wanneer u gaat uitbreiden dan kan het nodig zijn om onderdelen van de originele vestiging in Utrecht te verhuizen naar bijvoorbeeld België of Luxemburg. Ook dan kan Bedrijf Verhuizen u verder helpen. Of u nu binnen Utrecht gaat verhuizen, van Utrecht naar Rotterdam gaat verhuizen, of juist vanuit Nederland naar België gaat verhuizen, we helpen u graag verder! Vraag vrijblijvend een kostenindicatie aan bij BedrijfVerhuizen.nl.

Bedrijf verhuizen Utrecht
4.8 (96%) 10 votes