Zakelijke verhuizing: een hele onderneming

Wilt u binnenkort met uw bedrijf gaan verhuizen? Dan komt daar veel bij kijken. Een zakelijke verhuizing neemt vaak meer voorbereiding en inspanning in beslag dan een particuliere verhuizing. U moet ten slotte uw complete onderneming, inclusief personeel en cliënten, verhuizen naar een andere locatie. Daarbij wilt u dat bij de zakelijke verhuizing uw bedrijf zo min mogelijk wordt stil gelegd. Continuïteit staat voorop. Als u uw bedrijf moet stil leggen, kan dit gevolgen hebben op het resultaat van de onderneming. Als u op zoek bent naar een zakelijke verhuisservice om u te helpen bij deze lastige klus, helpen wij u graag verder met deze zakelijke verhuizing!

Betrouwbaar en vakbekwaam erkende zakelijke verhuisservice

Ons zakelijke verhuisbedrijf staat bekend als zeer betrouwbaar en vakbekwaam bij een zakelijke verhuizing. Wij hebben jarenlange ervaring in het verhuizen van ondernemingen. Als u ons laat helpen bij de verhuizing, komen wij eerst langs voor een vrijblijvende afspraak. Tijdens deze afspraak bekijken wij om wat voor zakelijke verhuizing het gaat, en hoeveel tijd wij denken nodig te hebben. Ook is het voor ons handig om een plattegrond te hebben van de nieuwe locatie, zodat we weten waar de zakelijke verhuizing zich gaat plaatsvinden. We kunnen ook zien of op de nieuwe locatie knelpunten zitten. Naar aanleiding van de eerste afspraak bieden wij u een plan van aanpak aan, zodat u meteen ziet hoe wij van plan zijn de zakelijke verhuizing te gaan uitvoeren. Wij bieden u meteen een structuur aan, zodat u en wij weten waar we aan toe zijn.

Wij proberen uw verhuizing zo spoedig mogelijk te laten verlopen

Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk uw zakelijke verhuizing proberen te laten plaatsvinden. In onderling overleg met u kunnen we afspreken dat wij de inboedel voor u inpakken, of dat u dat zelf met uw personeel wilt doen. Wij proberen zo lang mogelijk de meest vitale onderdelen van uw bedrijf werkend te houden, zodat er zo min mogelijk stilstand in het bedrijf plaatsvindt. Aan de hand van onze gestructureerde checklist zullen we uw bedrijf van de ene naar de andere plek overzetten. Wij kunnen ook andere zaken voor u regelen, als de eind schoonmaak van uw oude locatie, of een schoonmaak bij aankomst in uw nieuwe locatie, zodat u meteen snel bij uw nieuwe locatie aan de slag kan. Daarbij zullen we ook het personeel op zodanige wijze instrueren, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Wij zullen er in ieder geval alles aan proberen te doen om de zakelijke kantoorverhuizing voor u snel te laten verlopen, zodat u zich zonder zorgen met uw bedrijf kunt bezighouden.

Vraag online een offerte aan

Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten voor uw zakelijke verhuizing? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan over een compleet verzorgde zakelijke verhuizing. Wij komen dan op afspraak bij u langs om te kijken hoe de verhuizing zal plaatsvinden. Heeft u nog aanvullende vragen of wilt u advies over andere zaken in verband met uw zakelijke verhuizing die niet in dit artikel genoemd zijn? Schroom dan niet om contact op te nemen via onze website. Wij staan u met onze jarenlange ervaring graag te woord, en hopen u zonder zorgen bij uw zakelijke verhuizing te kunnen helpen.

Zakelijke Verhuizing
4.9 (98.18%) 11 votes